ngeunaan Omeal

Omeal Leatherware Kilang kitu téh produsén sapatu di propinsi Guangdong. Didirikeun taun 2014, nu kiwari salah sahiji produsén profésional ti sapatu, heels tinggi, sendal, sapatu datar, sneakers, sapatu, dieunakeun-on sapatu, sarta leatherware séjén kawas handbags, dompét & dompet, jsb Kalawan pangalaman solid kami di industri ieu, kami bisa nyadiakeun harga hadé, kualitas stabil sarta jasa unggulan ka konsumén di sakuliah dunya. Nampa OEM, ODM, sarta sakabeh jenis layanan ngaropéa. Omeal Leatherware Kilang kitu sok siap jadi pasangan bisnis istilah panjang Anjeun.

WhatsApp Online Chat!