About Omeal

Omeal Leatherware Factory iku sawijining perusahaan sepatu ing provinsi Guangdong. Madeg ing 2014, kang saiki siji saka Produsèn profesional saka shoes, high heels, sandal, sepatu warata, sneakers, boots, mlebukake-sepatu, lan leatherware kaya tas, dompet & dompet, etc. Kanthi pengalaman ngalangi kita ing industri, kita bisa kanggo nyedhiyani rega luwih, kualitas stabil lan layanan banget kanggo pelanggan donya. Nampa OEM, ODM, lan kabeh jenis layanan selaras. Omeal Leatherware Factory tansah siap dadi partner bisnis long term Panjenengan.

Tampilan Online Chat!